Prodaja

Prodaja

Klijentima smo omogućili dostupnost visokokvalitetnih proizvoda zvučnih imena u svijetu enologije. Ekskluzivni smo zastupnici za Laffort, poznatog francuskog proizvođača enoloških sredstava, Radoux, francuskog proizvođača bačava od francuskog, američkog i slavonskog hrasta, TDI, španjolskog proizvođača modernih i preciznih uređaja za analizu vina te Filtrox, poznatog proizvođača filtar opreme švicarske kvalitete.

 

Laffort

Tvrtka Laffort, koja je osnovana još 1895. godine, sudjelovala je u svim važnijim istraživanjima na području razvoja enologije slijedeći osnovna otkrića Luisa Pasteura. Uspjela je uspjela razviti značajnu stručnost te postići primjenu najnovijih tehnologija proizvodnje. Laffortova istraživanja su izvor brojnih otkrića u modernoj enologiji, što potvrđuju i brojni međunarodni patenti.  Laffort je tvrtka koja stavlja naglasak na kontinuitet i obiteljsku tradiciju u kombinaciji s novim dostignućima u proizvodnji, zbog čega je prisutna u preko 50 zemalja. Laffort proizvodi, nastali kao spoj duge tradicije s modernom biotehnologijom, koriste se u cijelom svijetu za proizvodnju kvalitetnih vina i udovoljavaju svim zahtjevima modernog vinarstva.

Download kataloga

Radoux

Od selekcije drva do pomoći vinarima, tvrtka Radoux se bavi francuskom tradicijom proizvodnje bačava još od 1947. godine. Budući da je za dobar proizvod vještina radnika nužna i nezamjenjiva, u svom timu ima mnoge vrsne mastore, uključujući i one s priznanjem Meilleurs Ouvriers de France.
Kombinacijom vještine majstora, koja je isključivo ručna (vizualna kontrola dužica, pozicioniranje glava bačve, paljenje...) s tehnologijom visoke kvalitete, tvrtka Radoux jamči savršenu kvalitetu, te ujednačenost i ispravnost svojih bačava. Dio Radoux grupe je i poznati španjolski brand Victoria.
 

TDI

Španjolska tvrtka TDI je, još od svog osnutka, 1986. godine, među prvim proizvođačima analitičkih uređaja prilagođenih analizama vina. Filozofija tvrtke je prilagodba analizatora potrebama svakog korisnika, uz smanjenje troškova analiza i pružanje kvalitetnih savjeta. Zahvaljujući širokom spektru proizvoda, od najsofisticiranijih analizatora do jednostavnih titratora, u mogućnosti je pružiti klijentima valjane savjete pri izboru uređaja ovisno o njihovim potrebama. Jedini je proizvođač koji u svojoj ponudi ima i kemijske (enzimatske i kolorimetrijske) i FTIR analizatore. TDI uređaji su sastavni dio opreme, kako laboratorija, tako i vinarija diljem Europe.

Filtrox

Tvrtka Filtrox je osnovana 1938. godine u Švicarskoj, a danas je globalni tehnološki lider za dubinsku filtraciju vrijednih tekućina. Fokus joj je na proizvodnji sustava za mikrofiltraciju visoke kvalitete, koji se koriste u biotehnologiji, farmaceutskoj, kozmetičkoj i prehrambenoj industriji. Filtrox razvija, proizvodi i prodaje kompletne sustave za filtriranje, koji uključuju i medij (npr. filtar ploče) i opremu (npr. filtar preše).