TDI
BACCHUS 3
- Ispitivanje zrelosti grožđa kod prijema
- Mošt i mošt u fermentaciji
- Gotova vina (suha, slatka, pjenušava, fortificirana vina)
Tehničke specifikacije:
- 120 uzoraka / sat.
- temperatura uzorka regulirana Peltierovim sustavom.
- Predfiltracija i otplinjavanje uzorka.
- Specifična mjerna ćelija.
- Mogućnost analize uzoraka u kojima postoji CO2.
- Automatsko ispiranje.
- Upravljanje hitnim uzorcima.
- Automatsko podešavanje kalibracija.
- Prijenos rezultata putem LAN ili RS232.
- Specifičan program za enologiju, jednostavan i intuitivan.
- Modularni i kompaktni dizajn omogućuje lako premještanje u laboratoriju ili na prijamu uzoraka.
- Mogućnost konfiguracije Indeksa kvalitete na prijemu grožđa.
- Niski troškovi održavanja.
- Jednostavan rad, nema potrebe za kvalificiranim osobljem.
Materijal isporučen sa svim raspoloživim kalibracijama za vina i mošt: alkohol, pH, ukupna kiselina kao vinska, šećeri, hlapiva kiselost kao octena, jabučna kiselina, mliječna kiselina, glukonska kiselina, asimirativni dušik, stupnjevi Baumé, Brix, itd.
Stalni analitički i tehnički savjeti od strane enoloških stručnjaka više od 25 godina.
CRIOSMART
Uređaj za mjerenje stabilnosti vina na tartarate.
Najbrži i najpouzdaniji način testiranja vina, u najekstremnijim uvjetima s maksimalnom točnošću. Može procijeniti stvarne potrebe za enološkim postupicma kod svakog vina, drastično smanjujući potrošnju vremena i energije.
Uređaj sadrži Peltier sustav koji može sniziti temperaturu do -4 ° C za manje od 6 minuta.
Ultra kompaktan instrument, brži od bilo kojeg drugog uređaja, kojem je potrebno samo 20 ml uzorka za analizu i ne treba mu tekuća voda.
ENO 20 PLUS I ECO
Titratori za određivanje SO2.
Trenutni rezultati usporedivi sa službenom metodo.
Titrator za određivanje slobodnog i ukupnog SO2.
U potpunosti otklanja problem procjene promjene boje i fenolnih smetnji.
Jednostavan za uporabu i vrlo ekonomičan u održavanju i reagensima, manje od 20 eura centa po uzorku. Rezultati su slični onima dobivenim službenom metodom uz znatne uštede vremena.
Dostupne su dvije verzije: ECO i PLUS, s istim analitičkim performansama.
MIURA 200
Kemijski analizator visokih performansi
Niski analitički troškovi i velika preciznost.
Automatski multiparametrijski analizator za kemijsku analizu svih vrsta vina i mošta enzimatskim, kolorimetrijskim i turbidimetrijskim metodama.
Uz analizator se isporučuju svi analitički parametri koji su već programirani i spremni za upotrebu, što omogućuje trenutno pokretanje i lak rad.
Tehničke specifikacije:
- Rotacijski sustav za doziranje
- 140/220 testova / sat (jedna ili dvije ruke).
- 44 položaja za rashlađene reagense.
- 50 položaja za uzorke uz mogućnost nadopune.
- Automatsko razrjeđivanja.
- Upravljanje hitnim uzorcima.
- Kalibracijska linija iz jednog kalibrata.
- Validirane i dokazane analitičke metode.
- Minimalna potrošnja reagensa po analizi.
- Niski analitički troškovi.
- Automatska stanica za pranje korištenih kiveta za reakciju i očitavanje.
- Specifičan program za enologiju, jednostavan i intuitivan.
- Stalni analitički i tehnički savjeti stručnjaka za enologiju više od 25 godina.
Programirani parametri za analizu u vinima i moštevima: acetaldehid, octena kiselina, limunska, mliječna, jabučna, glicerinska, glukonska, glukoza-fruktoza, ukupni šećera, amonijak, α-amino dušik, asimilativni dušik, vinska kiselina, kalcij, katehini, bakar, željezo, ukupni polifenoli, boja, antocijanin, slobodni i ukupni SO2, itd.
MIURA ONE
Kemijski analizator
Najmanji u asortimanu, s performansama najvećeg.
Automatski multiparametrijski analizator za kemijsku analizu svih vrsta vina i mošta enzimatskim, kolorimetrijskim i turbidimetrijskim metodama.
Uz analizator se isporučuju svi analitički parametri koji su već programirani i spremni za upotrebu, što omogućuje trenutno pokretanje i lak rad.
Tehničke specifikacije:
- Rotacijski sustav za doziranje
- 120 testova / sat.
- 20 položaja za rashlađene reagense.
- 15 položaja za uzorke uz mogućnost nadopune.
- Automatsko razrjeđivanja.
- Upravljanje hitnim uzorcima.
- Kalibracijska linija iz jednog kalibrata.
- Validirane i dokazane analitičke tehnike
- Minimalna potrošnja reagensa po analizi.
- Niski analitički troškovi.
- Automatska stanica za pranje korištenih kiveta za reakciju i očitavanje.
- Specifičan program za enologiju, jednostavan i intuitivan.
- Stalni analitički i tehnički savjeti stručnjaka za enologiju više od 25 godina.
Programirani parametri za analizu u vinima i moštevima: acetaldehid, octena kiselina, limunska, mliječna, jabučna, glicerinska, glukonska, glukoza-fruktoza, ukupni šećera, amonijak, α-amino dušik, asimilativni dušik, vinska kiselina, kalcij, katehini, bakar, željezo, ukupni polifenoli, boja, antocijanin, slobodni i ukupni SO2, itd.
MostoNET®
Enološka filtracijska jedinica.
Omogućuje rezultate u stvarnom vremenu na prijemu grožđa.
Automatizirani sustav filtracije za mošt. Idealno za prijem grožđa i kontrolu zrelosti. Posebno dizajniran za infracrvene analizatore, UV / Vis spektrofotometre, kemijske analizatore itd. Savršena je dopuna vašem analizatoru.
Njegova kvaliteta filtriranja (ispod 50 NTU), brzina i jednostavan rad čine ga nezamjenjivim za sve analize mošta.
Dostupno i s dozatorom.
MostoNet® jedinica za filtriranje proizvod je koji je patentirao TDI.
MIURA MICRO
Automatski multiparametrijski analizator za kemijsku analizu svih vrsta vina i mošta enzimatskim, kolorimetrijskim i turbidimetrijskim metodama.
Uz analizator se isporučuju svi analitički parametri koji su već programirani i spremni za upotrebu, što omogućuje trenutno pokretanje i lak rad.
Tehničke specifikacije:
- 120 analiza na sat (enzimatski kitovi s 1 reagensom) / 60 testova na sat (enzimatski kitovi s 2 reagensa)
- 24 položaja za rashlađene reagense.
- 24 položaja za uzorke uz mogućnost nadopune.
- Automatsko razrjeđivanja.
- Upravljanje hitnim uzorcima.
- Validirane i dokazane analitičke tehnike.
- Minimalna potrošnja reagensa po analizi.
- Niski analitički troškovi.
Specifičan program za enologiju, jednostavan i intuitivan.
Stalni analitički i tehnički savjeti stručnjaka za enologiju više od 25 godina.
Programirani parametri za analizu u vinima i moštevima: acetaldehid, octena kiselina, limunska, mliječna, jabučna, glicerinska, glukonska, glukozno-fruktozna, ukupni šećera, amonijak, α-amino dušik, asimilativni dušik, vinska kiselina, kalcij, katehini, bakar, željezo, ukupni polifenoli, boja, antocijanin, slobodni i ukupni SO2, itd.